Вторник, 07.05.2024, 01:42
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 30 31 »

Влада Каховки створила такі умови, за яких зменшився відтік молоді з міста. Тут  роблять все можливе, щоб молодь залишалась жити та працювати на батьківщині.

Молодих активістів Каховки включено до складу Громадської ради міста та міської ради з питань молодіжної політики.

Кількість заходів, організованих відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради спільно з громадськими організаціями, кожного року збільшуєт ... Читать дальше »

Просмотров: 600 | Добавил: dger | Дата: 20.02.2013

14 лютого о 12 годині тисячі жінок та чоловіків у всьому світі танцювали на вулицях, площах, у торгово-розважальних центрах своїх країн, щоб сказати: «Досить! Насильство припиняється вже тепер».

Цього дня херсонці прийшли на площу перед Херсонським Палацом дитячої та юнацької творчості, щоб повторити кілька нескладних рухів за інструктором та взяти участь у танцювальному флеш-мобі.

Акція пройшла у рамках всесвітньої кампанії «Мільярд п ... Читать дальше »

Просмотров: 550 | Добавил: dger | Дата: 20.02.2013

Нова навчальна програма сприяє тому, що сучасний школяр повинен постійно звертатися до додаткової літератури. Саме цей запит і враховує сучасна бібліотека. Щоб вона  стала  справжньою скарбницею знань, треба поповнювати бібліотечний фонд цікавими енциклопедіями, довідниками, словниками, сучасною літературою та періодичними виданнями.

Ми отримуємо нову літературу щомісяця. У грудні адміністрація школи №52 виділила  2 тисячі гривень, на які було  придбано близько  60 книжок. Про це, мабуть, більшість шкільних бібліотекарів можуть тільки мріяти. Ми керувалися насамперед смаками юних читачів та ... Читать дальше »

Просмотров: 557 | Добавил: dger | Дата: 05.02.2013

Напередодні новорічних свят в Каховці традиційно проводиться міський етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Він завжди викликає велику зацікавленість і підтримку педагогів, громадськості, представників виконкому та міської ради, шефів. У переповненому залі ЗОШ №5 змагалися за звання кращого вчителя року 5 вчителів, які впродовж грудня проводили відкриті уроки, захищали власні концепції педагогічної діяльності, ділилися досвідом та інноваційними методами роботи. Конкурсна програма складалася з номінацій: «Візитна картка», розв’язання педагогічних ситуацій, організаційні здібності педагога та представлення свого захоплення. Хоча всі учасники міського конкурсу за фахом учителі фізики та інформатики, але креативності, творчості, ліричності в кожному їх виступі не бракувало. При проведенні конкурсу впродовж 18 років сформовано певні традиції. Він починається відеопоказом кращих сюжетів минулорічних конкурсів і присутніх вітає переможець конкурсу 2012 року. Колеги-педагоги створюють групи підтримки і активно ... Читать дальше »

Просмотров: 594 | Добавил: dger | Дата: 21.01.2013

В місті  Каховці  16  січня  пройшов V  ювілейний  фестиваль  дитячої  творчості  «Різдвяні  зорі», організований  православним  батьківським  комітетом  та  Каховським  міським  благодійним  фондом  «Лепта». У  творчому  святі  кожного  року  беруть  участь  понад  300 дітей  з  15  навчальних  закладів  міста  та  району. Цьогорічний  фестиваль  проведено  за  підтримки  міського  голови  Олександра  Карасевича, Новокаховської  єпархії  УПЦ, депутатів  Херсонської  обласної  ради, підприємців   Каховщини, міського  та  районного  відділів освіти  та   культури. Кожна  школа ... Читать дальше »

Просмотров: 746 | Добавил: dger | Дата: 21.01.2013

12 грудня 2012 року в управлінні освіти та науки Херсонської облдержадмінстрації під головування начальника управління Андрія Яценко відбулась нарада керівників районних органів управління освіти за участю представників Сімферопольського регіонального центру оцінювання якості освіти. Головним питанням було: «Особливості організації зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році».

Під час наради, обговорювались умови організації осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє оцінювання, організації процедури ЗНО – 2013 в пунктах тестування та порядок визначення результатів ЗНО та їх оскарження.

Слід зазначити, що ЗНО – 2013 року матиме декілька відмінностей від попередніх років. По-перше, до переліку предметів, за якими проходитиме тестування, додано ще світову літературу. По-друге, з історії України, всесвітньої історі ... Читать дальше »

Просмотров: 587 | Добавил: dger | Дата: 21.12.2012