Четверг, 28.03.2024, 10:58
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 28 29 30 31 »

Учням професійно-технічних закладів Херсонщини заборгували стипендію. Станом на 1 вересня борг складає 1310,4 тис грн. Про це повідомив начальник управління освіти і науки Херсонської ОДА в ході прес-конференції у четвер, 3 вересня. Разом з тим, міністерство освіти та науки на своєму сайті www.mon.gov.ua оприлюднило інформацію, що за січень – серпень 2009 року за соціально захищеними статтями навчальні заклади та установи освіти і науки профінансовані стовідсотково. Загальний обсяг видатків склав

... Читать дальше »

Просмотров: 1161 | Добавил: dger | Дата: 04.09.2009

Кажуть

 

Про це начальник управління освіти та науки повідомив херсонським журналістам під час прес-конференції 3 вересня. За словами Валентина Васильовича, він сам подав заяву на ім’я губернатора з проханням скоротити надбавку до заробітної плати на 30%. Втрата становить майже 1000 грн. «Я людина н ... Читать дальше »

Просмотров: 2020 | Добавил: dger | Дата: 03.09.2009

Нагрудним знаком «А.С. Макаренко»

Ревенюк Неоніла Михайлівна – викладач Херсонського морського коледжу вищого навчального закладу «Херсонський державний морський інститут».

Нагрудним знаком «Софія Русова»

Мальчевська Галина Олексіївна – керівник зразкового ансамблю танцю «Райдуга» Херсонського Центру дитячої та юнацької творчості.

... Читать дальше »

Просмотров: 1268 | Добавил: dger | Дата: 03.09.2009

З нового навчального року ПТУ № 10 та Херсонський професійний ліцей сфери послуг припинили своє існування. На їх базі утворили новий навчальний заклад – Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну. Не буде в Херсоні і професійного машинобудівного ліцею. Він увійшов до складу Херсонського суднобудівного ліцею.
Таким чином в області залишиться 23 державні професійно-технічні навчальні заклади, 2 реабілітаційні центри при установах відбування покарання і морський професійний ліцей у складі Херсонського державного морського інституту.
Просмотров: 1136 | Добавил: dger | Дата: 03.09.2009

Майстер виробничого навчання ВПУ №2 Василь Борейко здобув на Всеукраїнському конкурсі почесне 2 місце. Це удвічі приємніше, адже він був наймолодшим учасником (працює майстром два роки) і обійшов багатьох і багатьох значно досвідченіших конкурентів. Перед початком церемонії нагородження лауреатів, коли ще не були відомі результати, Василь розповів кореспонденту «Джерел» про себе та поділився своїми враженнями від конкурсу.

Закінчивши школу, хлопець постав перед вибором майбутньої долі. Його вабила професія будівельника, тож, попрацювавши в цій галузі, вирішив піти вчитися до ВПУ №2, оскільки багато чув про цей навчальний заклад як про один з провідних в Україні. Вчився добре, виявляв чималі організаторські здібності. Тому перед самим випуском директор Олександр Супрун запропонував Василеві залишит ... Читать дальше »

Просмотров: 1068 | Добавил: dger | Дата: 12.08.2009

        Після церемонії нагородження герой конкурсу Володимир Онацький відповів на кілька запитань нашого кореспондента.

– Як почувається переможець?

– Це для мене надзвичайний день! Відверто кажучи, я не сподівався, що так високо піднімусь… Щонайбільше, розраховував на потрапляння до шістки найсильніших. Знав, що в практичному турі почуватимусь як риба у воді. І навіть коли з’ясувалося, що оздоблювати доведеться місцевим природним каменем (незнайомим матеріалом не тільки для мене, а й для багатьох інших учасників), всеодно був переконаний, що добре впораюся із завданням.

... Читать дальше »

Просмотров: 1016 | Добавил: dger | Дата: 12.08.2009