Воскресенье, 28.04.2024, 12:34
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2013 » Февраль » 20 » Молодь обирає Каховку
Молодь обирає Каховку
12:43

Влада Каховки створила такі умови, за яких зменшився відтік молоді з міста. Тут  роблять все можливе, щоб молодь залишалась жити та працювати на батьківщині.

Молодих активістів Каховки включено до складу Громадської ради міста та міської ради з питань молодіжної політики.

Кількість заходів, організованих відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради спільно з громадськими організаціями, кожного року збільшується. Це тренінги, форуми, засідання клубів «Кіно Без Табу» та «Молода сім’я», концерти, фестивалі, конкурси.

Крім того, запроваджено проведення «круглих столів» з питань молодіжної політики, міського конкурсу проектів і програм з молодіжних проблем, висунення кандидатур на номінації «Кращий молодіжний лідер року» та «Краща молодіжна громадська організація року» до Дня міста, персональну стипендію Каховської міської ради для обдарованої молоді.

А рік тому місто відгукнулось на пропозицію Асоціації міст України, яка надійшла до Каховської міської ради, поділитися досвідом співпраці влади та молодої громади міста. Досвід Каховки увійшов до видання «Кращі практики місцевого самоврядування» (м. Київ, 2012 рік, випуск 25 http://auc.org.ua/page/krashchi-praktiki).

У збірнику представлено кращий досвід органів місцевого самоврядування у сферах освіти, міського господарства, реалізації соціальних програм та молодіжної політики, а також приклади взаємодії влади і громади.

Робота місцевої влади щодо створення сприятливих умов для діяльності молодіжних організацій та реалізації молодіжних ініціатив була високо оцінена на Всеукраїнському рівні.

Віткорія Матвеєва
Просмотров: 596 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0