Воскресенье, 28.04.2024, 01:16
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2013 » Февраль » 20 » Херсон танцює разом з світом
Херсон танцює разом з світом
12:43

14 лютого о 12 годині тисячі жінок та чоловіків у всьому світі танцювали на вулицях, площах, у торгово-розважальних центрах своїх країн, щоб сказати: «Досить! Насильство припиняється вже тепер».

Цього дня херсонці прийшли на площу перед Херсонським Палацом дитячої та юнацької творчості, щоб повторити кілька нескладних рухів за інструктором та взяти участь у танцювальному флеш-мобі.

Акція пройшла у рамках всесвітньої кампанії «Мільярд протестів»  («One Billion Rising»).

Організатори флеш-мобу: Херсонський обласний центр «Успішна жінка»; Херсонська обласна організація Асоціації Гайдів України та члени комітету з питань культури, духовності, гендерної рівності громадської ради ХОДА. Олена Микитась («Успішна жінка») задоволена флеш-мобом: «Херсон приєднався до Всесвітньої акції «Міліард протестів!», щоб сказати: «Зупинимо насильство прямо зараз!». Було дуже драйвово та жваво! Відчувалось єднання з людьми у всьому світі!»  Саме в такий романтичний день було важливо нагадати про те, що ганебне явище існує у XXI столітті. А ще було класно, що нас підтримали жінки різного віку та декілька молодих хлопців. Ми роздавали невеликі листівки з міжнародними телефонами довіри з попердження насильства та торгівлі людьми. Дякую всім за натхнення, за підтримку та участь!»

Вікторія Матвеєва
Просмотров: 547 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0