Суббота, 18.05.2024, 10:19
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 30 31 »

Найдорожчи спеціальності серед ВНЗ ІІІ-ІV рівнів – експлуатація електрообладнання і автоматики суден; експлуатація суднових енергетичних установок ХДМІ – 59 800 грн. Найдешевша – технологія і дизайн тканин і трикотажу ХНТУ – 8 400 грн (указана вартість за повний курс бакалаврату).

Серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації найдорожчою є спеціальність експлуатація суднових енергетичних установок у Морському коледжі ВНЗ «Херсонський державний морський інститут» – 37 520 грн, найдешевша – видовищно-театралізовані заходи – у Херсонському училищі к ... Читать дальше »

Просмотров: 901 | Добавил: dger | Дата: 19.05.2010

Переможцем обласного етапу першого Всеукраїнського конкурсу «Кращий викладач української мови вищого навчального закладу» стала Надія Колесник, викладач української мови та літератури ВНЗ «Морський коледж Херсонського державного морського інституту». Вона представлятиме нашу область у другому – Всеукраїнському – етапі, який визначить кращого викладача української мови серед ВНЗ України.

Конкурс започатковано Міністерством освіти і науки. Проводити його збираються щороку, маючи на меті підтримку творчої праці викладачів дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням», підвищення їх професійної майстерності, популяризацію педагогічного досвіду викладачів та сприяння утвердженню української мови, піднес ... Читать дальше »

Просмотров: 884 | Добавил: dger | Дата: 19.05.2010

Херсонська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 28 квітня провела пленум, на якому розглянула питання стосовно організації і проведення звітно-виборчої конференції.

Визначили дату – 26 травня і місце – Південноукраїнський регіональний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів. Затвердили членів мандатної, редакційної, лічильної комісій та секретаріату конференції. Визначились з кандидатурою на посаду голови обласної організації профспілки. Після нетривалої дискусії пленум вирішив висувати нині діючу Поліну Качалову. Однак члени конференції – а це 75 представників профспілкових освітянських о ... Читать дальше »

Просмотров: 957 | Добавил: dger | Дата: 29.04.2010

Два обласних конкурси фахової майстерності серед учнів ПТНЗ пройшли на Херсонщині. 12–14 квітня Архангельський професійний аграрний ліцей, що у Високопільському районі, приймав учасників змагання з професії тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. У ньому взяли участь вихованці десяти навчальних закладів області: Архангельського, Каховського, Іванівського, Бериславського, Чаплинського професійних аграрних ліцеїв, Цюрупинського професійного ліцею, ПТУ №№6, 22, 23, 26.

Програма конкурсу передбачала виконання завдань з професійно-теоретичної та п ... Читать дальше »

Просмотров: 1061 | Добавил: dger | Дата: 29.04.2010

Учень Новокаховського вищого професійного училища Григорій Шевченко гідно представив Херсонщину на Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії монтажник санітарно-технічних систем та устаткування, що відбувся 19–24 квітня на базі Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту. Серед 17 учасників він виборов третє призове місце. Окрім диплома ІІІ ступеня, Григорій отримав у подарунок професійні інструменти: електродриль та болгарку. Успіх учня поділяє майстер виробничого навчання Віталій Гаркавий, який готував юнака до участі в престижному змаганні.
Просмотров: 777 | Добавил: dger | Дата: 29.04.2010

Свято з нагоди підбиття підсумків конкурсу «Класики та сучасники» організували й провели 7 квітня управління освіти Херсонської міськради та обласна бібліотека для дітей. Цей конкурс завершив цикл творчих змагань учнів херсонських шкіл під загальною назвою «Читання для серця і розуму», які проводилися з 2007 року за участю як молодших школярів, так і старшокласників.

Кожен конкурсант мав виконати два завдання: підготувати авторський проект та скласти рейтинговий список із 5-ти книг, які він радив би прочитати всім дітям. Роботи, а їх було представлено 47, ... Читать дальше »

Просмотров: 976 | Добавил: dger | Дата: 20.04.2010