Воскресенье, 28.04.2024, 01:51
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2011 » Октябрь » 17

4 жовтня під головуванням заступника начальника управління освіти і науки Херсонської облдержадміністрації Віктора Меренкова відбулася колегія управління. У ній взяли участь заступник голови ОДА Андрій Яценко, начальники відділів освіти РДА та міських рад.

 

У своєму слові до членів колегії Андрій Яценко наголосив, що в реформуванні системи освіти уряд України особливу увагу надає професійно-технічній освіті та профорієнтаційній роботі. Він також відзначив, що проблемні питання, які розглядаються на колегіях облдержадміністрації, управління освіти, засвідчують, що розвиток галузі в області рухається саме в цьом ... Читать дальше »

Просмотров: 801 | Добавил: dger | Дата: 17.10.2011

Створенню сприятливих педагогічних та психологічних умов для всебічного розвитку учнів та їх самовираження був присвячений обласний науково-практичний семінар, що відбувся у комунальному закладі «Херсонська загальноосвітня школа-інтернат І–ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка Херсонської обласної ради». У ньому взяли участь заступник начальника управління освіти і науки ОДА Євгенія Кулькіна, начальник відділу шкіл-інтернатів, позашкільної освіти та виховної роботи управління Ірина Лисенко, завідувач Обласної психолого-медико-педагогічної консультації Ірина Бугайова, директори інтернатних закладів області, соціальні педагоги та психологи загальноосвітніх навчальних закладів м. Херсона.

Учасники семінару ознайомилися з функціями сучасної освіти в контексті цивілізованих змін, механізмами забезпечен ... Читать дальше »

Просмотров: 805 | Добавил: dger | Дата: 17.10.2011

У Херсонському державному університеті 11 жовтня 2011 року відбулась міжнародна практична конференція «Європейські інтеграційні процеси в Україні: стан, проблеми та перспективи». Разом з науковцями та громадськими діячами працював і заступник голови Херсонської облдержадміністрації Андрій Яценко.

Учасники конференції обговорювали можливості співробітництва України з країнами ЄС у гуманітарній сфері. Перший проректор ХДУ Олександр Співаковський, ознайомив присутніх, як вуз налагоджував міжнародні зв’язки. Він відмітив, що університет почав діяти у напрямку інтеграції до світової освітньої спільноти ще у 1997 році. Тож за 13 років склалися творчі зв’язки з вищими навчальними закладами Австрії, Польщі, Німеччини, Франції, Шотландії, США тощо. Участь у спільних проектах показала вузам-партнерам можливості Херсонського університету, якість викладання, рівень наукової діяльності. І ось уже сту ... Читать дальше »

Просмотров: 620 | Добавил: dger | Дата: 17.10.2011