Пятница, 26.04.2024, 16:21
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2010 » Октябрь » 28

13 жовтня на базі Скадовського технікуму Херсонського державного аграрного університету відбулося засідання ради директорів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації Херсонської області. У ній взяли участь начальник управління освіти і науки обласної державної адміністрації Микола Кухарук та його заступник Віктор Меренков.

Керівники ВНЗ обговорили питання взаємодії ради директорів І–ІІ рівнів акредитації та управління освіти і науки, співпраці з Південноукраїнським регіональним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів, проаналізували результати вступної кампанії, зупинил ... Читать дальше »

Просмотров: 827 | Добавил: dger | Дата: 28.10.2010

Відповідно до розпорядження голови Херсонської облдержадміністрації Миколи Костяка «Про організацію шефства над притулком для дітей, дитячими інтернатними закладами, закладами для дітей-інвалідів, дитячими лікувальними, фізкультурно-спортивними та загальноосвітніми навчальними закладами, які знаходяться на території області» від 30.08.2010 року за кожним навчальним закладом в області закріплені організації та підприємства, які мають надавати освітнім установам допомогу для покращення і зміцнення матеріально-технічної бази останніх.

Така робота діючої влади дала певні результати. Так у Бериславському районі у попередні роки недбале ставлення владних структур до закладів та установ освіти призвело до аварійності ряду будівель.

... Читать дальше »

Просмотров: 897 | Добавил: dger | Дата: 28.10.2010