Воскресенье, 05.05.2024, 17:17
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2010 » Октябрь » 28 » Директори ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації радились про подальшу роботу
Директори ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації радились про подальшу роботу
18:52

13 жовтня на базі Скадовського технікуму Херсонського державного аграрного університету відбулося засідання ради директорів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації Херсонської області. У ній взяли участь начальник управління освіти і науки обласної державної адміністрації Микола Кухарук та його заступник Віктор Меренков.

Керівники ВНЗ обговорили питання взаємодії ради директорів І–ІІ рівнів акредитації та управління освіти і науки, співпраці з Південноукраїнським регіональним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів, проаналізували результати вступної кампанії, зупинилися на роботі методичних об’єднань та ін.

Начальник управління закликав присутніх керівників серйозно поставитися до проблеми науково-методичного забезпечення навчального процесу та професійного зростання викладачів. На думку Миколи Борисовича, сприяти цьому має активна співпраця з педагогічною пресою регіону.

Присутні також обговорили питання підготовки до проведення в травні 2011 року на Херсонщині Всеукраїнської спілки голів рад директорів.

Просмотров: 829 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0