Воскресенье, 05.05.2024, 16:16
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2010 » Октябрь » 28 » Шефи поспішають на допомогу
Шефи поспішають на допомогу
18:52

Відповідно до розпорядження голови Херсонської облдержадміністрації Миколи Костяка «Про організацію шефства над притулком для дітей, дитячими інтернатними закладами, закладами для дітей-інвалідів, дитячими лікувальними, фізкультурно-спортивними та загальноосвітніми навчальними закладами, які знаходяться на території області» від 30.08.2010 року за кожним навчальним закладом в області закріплені організації та підприємства, які мають надавати освітнім установам допомогу для покращення і зміцнення матеріально-технічної бази останніх.

Така робота діючої влади дала певні результати. Так у Бериславському районі у попередні роки недбале ставлення владних структур до закладів та установ освіти призвело до аварійності ряду будівель.

А от нова влада в особі голови РДА Ярослава Павлівського надала дієву підтримку школам та дитячим садочкам. Сьогодні всі вони мають шефів, які дружно взялися наводити лад, аби умови навчання дітлахів відповідали сучасним вимогам. Серед найвідповідальніших підприємств, яким небайдуже, як виглядають навчальні заклади району, чи тепло в них учням і вчителям, чи починають вони свій день з посмішки у охайній школі, ВАТ «Бериславський машинобудівний завод», АПФ «Червоний Маяк», фермерське господарство «Лан-Агро», ВАТ «Бериславське РТП», ВАТ «Кам’янський», ТОВ «Бериславський хлібзавод», ВАТ «Бургунське» та одноосібник В.П.Габа.

Завдячуючи цим щедрим серцем людям, з’явилися кошти на часткову заміну вікон та завершення поточних ремонтів у 8 навчальних закладах району.

Вирішено в районі і проблеми Отрадокам’янської, Зміївської та Веселівської шкіл, для ремонту яких з районного бюджету виділили 280 тис грн. Тож учні, батьки і педагоги можуть почуватися захищеними і бути впевненими, що цього року у класах буде тепло, а зі стелі не потече вода.

Власна інформація

 


Просмотров: 899 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0