Четверг, 02.05.2024, 21:52
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2009 » Август » 12

Майстер виробничого навчання ВПУ №2 Василь Борейко здобув на Всеукраїнському конкурсі почесне 2 місце. Це удвічі приємніше, адже він був наймолодшим учасником (працює майстром два роки) і обійшов багатьох і багатьох значно досвідченіших конкурентів. Перед початком церемонії нагородження лауреатів, коли ще не були відомі результати, Василь розповів кореспонденту «Джерел» про себе та поділився своїми враженнями від конкурсу.

Закінчивши школу, хлопець постав перед вибором майбутньої долі. Його вабила професія будівельника, тож, попрацювавши в цій галузі, вирішив піти вчитися до ВПУ №2, оскільки багато чув про цей навчальний заклад як про один з провідних в Україні. Вчився добре, виявляв чималі організаторські здібності. Тому перед самим випуском директор Олександр Супрун запропонував Василеві залишит ... Читать дальше »

Просмотров: 1079 | Добавил: dger | Дата: 12.08.2009

        Після церемонії нагородження герой конкурсу Володимир Онацький відповів на кілька запитань нашого кореспондента.

– Як почувається переможець?

– Це для мене надзвичайний день! Відверто кажучи, я не сподівався, що так високо піднімусь… Щонайбільше, розраховував на потрапляння до шістки найсильніших. Знав, що в практичному турі почуватимусь як риба у воді. І навіть коли з’ясувалося, що оздоблювати доведеться місцевим природним каменем (незнайомим матеріалом не тільки для мене, а й для багатьох інших учасників), всеодно був переконаний, що добре впораюся із завданням.

... Читать дальше »

Просмотров: 1025 | Добавил: dger | Дата: 12.08.2009