Пятница, 19.04.2024, 19:47
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2009 » Август » 12 » На перемогу… не сподівався
На перемогу… не сподівався
11:52
        Після церемонії нагородження герой конкурсу Володимир Онацький відповів на кілька запитань нашого кореспондента.

– Як почувається переможець?

– Це для мене надзвичайний день! Відверто кажучи, я не сподівався, що так високо піднімусь… Щонайбільше, розраховував на потрапляння до шістки найсильніших. Знав, що в практичному турі почуватимусь як риба у воді. І навіть коли з’ясувалося, що оздоблювати доведеться місцевим природним каменем (незнайомим матеріалом не тільки для мене, а й для багатьох інших учасників), всеодно був переконаний, що добре впораюся із завданням.

– Ваша думка щодо організації конкурсу…

– Я вперше виступав у фіналі Всеукраїнського конкурсу. Можу лише сказати, що отримав величезне задоволення. З моменту прибуття на вокзал і до цього часу в мене від господарів лише позитивні емоції. Все організовано на вищому рівні. Дуже сподобалися екскурсії по Херсону. На жаль, через погане самопочуття довелося пропустити подорож Дніпром на теплоході. Дуже шкода, адже давно мріяв подивитись на славнозвісні Херсонські плавні.

– Що скажете про рівень інших конкурсантів?
– Рівень був дійсно високий, достойний фінальних перегонів. Здивувало, що жінки абсолютно нічим не поступались чоловікам. Ні в теорії, ні в практичній роботі. А по терплячості, по стійкості, здалося, значно перевершували представників сильної статі.
Просмотров: 1023 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0