Пятница, 03.05.2024, 15:14
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2011 » Январь » 18 » У Центрі новий директор
У Центрі новий директор
16:43

Кабінет Міністрів України розпорядженням №5-р звільнив Ігоря Лікарчука з посади директора Українського центру оцінювання якості освіти, який обіймав цю посаду з моменту створення Центру (Центр створено у 2006 р.) Перед цим він очолював Управління освіти і науки Київської міської державної адмінісітраціі.

За словами Лікарчука, йому стало відомо про це зі ЗМІ. «Хоча протягом останніх місяців ходили чутки про те, що подібне рішення готується», – наводить його слова тижневик «Дзеркало тижня». На його думку, основна причина такого рішення в тому, що працюючи директором Центру, він «не виконував замовлення дуже великої кількості людей, в тому числі і тих, хто сьогодні при владі, на підвищення або штучне виставлення результатів зовнішнього оцінювання їх протеже». Пан Лікарчук не збирається залишати освіту. В інтерв’ю одному з Інтернет видань він розповів, що йому вже запропонував роботу колишній міністр освіти, а зараз ректор Львівської політехніки Іван Вакарчук. «Маю пропозицію перейти на держслужбу», – сказав колишній керівник Всеукраїнського ЦОЯО.

Наказом №6-р від 5 січня 2011р. на цю посаду Кабмін призначив Ірину Зайцеву, відому прихильницю російської мови навчання в загальноосвітніх школах України. Новому директору 55 років, вона народилася у 1955 році в селищі Поной Саамською району Мурманської області. Навчалася і мешкала у Луганську. Пані Зайцева з відзнакою закінчила філологічний факультет Луганського державного педагогічного інституту у 1977 році. У 1978 почала працювати на кафедрі російського мововедення ЛДПУ. У 1988 р. Захистила кандидатську дисертацію, а у 2002 р. – докторську.

За матеріалами інтернет

Просмотров: 726 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0