Суббота, 20.04.2024, 06:37
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2011 » Январь » 18

Кабінет Міністрів України розпорядженням №5-р звільнив Ігоря Лікарчука з посади директора Українського центру оцінювання якості освіти, який обіймав цю посаду з моменту створення Центру (Центр створено у 2006 р.) Перед цим він очолював Управління освіти і науки Київської міської державної адмінісітраціі.

За словами Лікарчука, йому стало відомо про це зі ЗМІ. «Хоча протягом останніх місяців ходили чутки про те, що подібне рішення готується», – наводить його слова тижневик «Дзеркало тижня». На його думку, основна причина такого рішення в тому, що працюючи директором Центру, він «не виконував замовлення дуже великої кількості людей, в тому числі і тих, хто сьогодні при владі, на підвищення або штучне виставлення результатів зовнішнього оцінювання їх протеже». Пан ... Читать дальше »

Просмотров: 722 | Добавил: dger | Дата: 18.01.2011

13 січня на базі Херсонського НВК №56 відбулося урочисте нагородження переможців ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів.

Близько 1700 учнів шкіл, ліцеїв, гімназій, професійно-технічних навчальних закладів обласного центру взяли участь в інтелектуальному змаганні. Майже третина учасників (529 школярів) стали переможцями. Розумників та розумниць визначали 353 досвідчених фахівця педагогічної галузі міста.

Привітати юних ерудитів завітали люди не байдужі до успіхів і досягнень херсонської молоді: заступник міського голови Сергій Черевко, депутати міської ради: Юрій Ніконов – начальник управління освіти, Ольга М ... Читать дальше »

Просмотров: 646 | Добавил: dger | Дата: 18.01.2011

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок №6 «Теремок» Новокаховської міської ради функціонує з 1954 року.

В ДНЗ працюють 4 вікових групи, які відвідують 85 дітей. Їх обслуговують 25 працівників.

Навчально-виховний процес у яслах-садку забезпечують 9 педагогічних працівників. Серед них 3 мають вищу освіту, 1 педагог має першу кваліфікаційну категорію, 1 – другу, 1 – вихователь-методист.

 

У кожній віковій групі діють навчально-ігрові центри, інтелектуальні, експериментальні куто ... Читать дальше »

Просмотров: 828 | Добавил: dger | Дата: 18.01.2011