Понедельник, 06.05.2024, 03:41
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2010 » Август » 04

Начальником управління освіти і науки Херсонської ОДА призначено Миколу Кухарука (розпорядження голови ОДА від 26 липня 2010 року №273-ок), який до того працював в управлінні завідувачем сектора професійно-технічних навчальних закладів, науки та координації роботи вищих навчальних закладів.

Микола Борисович народився 31 грудня 1950 року у селі Любимівка Котовського району Одеської області. У 1977 році закінчив Одеський державний університет за фахом учитель фізики і математики.

... Читать дальше »

Просмотров: 838 | Добавил: dger | Дата: 04.08.2010

Вступна кампанія цього року мала деякі особливості, чи пішли вони на користь, «Джерела» поцікавилися у відповідальних секретарів приймальних комісій херсонських вузів. Вони відмічають, що багато доповнень і змін до умов прийому до вищих навчальних закладів залишилися поза увагою абітурієнтів. А подовження терміну подачі документів до 5 серпня взагалі не мало сенсу. На думку Галини Полякової, яка вже багато років є відповідальним секретарем приймальної комісії ХДУ більшість абітурієнтів не має чіткого уявлення про майбутню професію і подають документи, зважаючи лише на один фактор: чи підходять бали сертифікату. Причина цього прикрого висновку – відсутність цілеспрямованої профорієнтаційної роботи.

Серед позитиву: збільшення кількості абітурієнтів з числа випускників минулих років, яким у цьому році дозволили складати вступні випробування ... Читать дальше »

Просмотров: 852 | Добавил: dger | Дата: 04.08.2010