Пятница, 26.04.2024, 23:59
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2010 » Февраль » 18
В області триває реєстрація учасників ЗНО. Станом на 9 лютого зареєструвалося 2 823 випускники загальноосвітніх навчальних закладів поточного і попередніх років.
Що треба пам’ятати під час реєстрації, уточнює Світлана Одайник, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Південноукраїнського регіонального інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів.
- По-перше, кожен зареєстрований учасник тестування, в період, відведений на проведення реєстрації, має право внести зміни до реєстраційних даних, шляхом повторної реєстрації. Разом з тим, учасник тестування має право відмовитися від проходження ЗНО. Для цього йому потрібно надати до пункту реєстрації відповідну заяву і сертифікат.
По-друге, слід пам’ятати, що обов’язковим для всіх вступників до вищих навчальних закладів є зовнішнє незалежне оцінювання з двох предметів: української мови і літератури, а також за вибором учасника – з математики або історії України. Вибір решти предметів із запропонованого переліку кожен учасник тестування здійснює самостійно, врахов ... Читать дальше »
Просмотров: 940 | Добавил: dger | Дата: 18.02.2010

Усього в обласних змаганнях взяли участь 23 учасника, представники загальноосвітніх навчальних закладів Херсона, Каховки, Білозерського, Великолепетиського, Скадовського, Цюрупинського районів. Сімнадцять учнів 11 класу і по три учня від 10 та 9 класів.
У зв’язку з погодними умовами не приїхали школярі м.Нової Каховки, Каланчацького, Високопільського, Генічеського районів. У зв’язку з відсутністю переможців не представили своїх учасників: Бериславський, Горностаївський, Великоолександрівський, Верхньорогачицький, Голопристанський, Іванівський, Каховський, Новотроїцький, Чаплинський райони.
Олімпіада з інформатики проходила на базі Херсонського державного університету. В журі, як завжди, головував кандидат фізико-математичних наук, доктор педагогічних наук, професор, проректор ХДУ Олександр Співаковський.
У ході роботи учні розв’язували задачі з програмування, які підготував кандидат фізико-технічних наук, доцент кафедри інформаційних технологій, директор науково-дослідного інституту ХДУ Михайло Львов. Усе проходило майже як на рівні ІV етапу Всеукраїнсько ... Читать дальше »

Просмотров: 1023 | Добавил: dger | Дата: 18.02.2010