Воскресенье, 28.04.2024, 07:37
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2013 » Июнь » 6 » Увімкнемо бібліотеку
Увімкнемо бібліотеку
11:42
   1 червня відбувся підсумковий захід нової обласної бібліотечної волонтерської акції «П’ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!», організований Херсонською обласною бібліотекою для дітей.
   Захід проведено у рамках Року дитячої творчості в Україні, з метою реалізації нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» та на відзначення Міжнародного дня захисту дітей.
   Центральна подія свята – фестиваль «KsVolonterFest. Сходинка перша», під час якого відбулись волонтерські «показові виступи». До участі у фестивалі цьогоріч запрошені 5 волонтерських бригад – із Голопристанського, Горностаївського, Каланчацького та Чаплинського районів та із міста Херсон (волонтери бібліотеки-філії №22 для дітей міської централізованої бібліотечної системи). Кожна команда підготувала яскраві, різні за жанрами, виступи. Під час свята відбулася презентація та оголошено офіційний старт Програми літніх читань «Канікули з книгою – 2013» у Херсонській області.
   Справжнє захоплення у глядачів викликали мишенята із книги Галини Вдовиченко «Мишкові миші» у виконанні наймолодших акторів театру-студії Херсонської обласної бібліотеки для дітей. «Мишенята» допомагали ведучій, проводили гру з глядачами та ще й потанцювали під веселу пісеньку, яку виконувала Аліна Деордіца. Святу на сцені Херсонського училища культури передувала розважально-ігрова програма «Читальня у парку», у якій взяли участь юні бібліотечні волонтери, що прибули із області, та херсонські школярі, які завітали святкового дня до Потьомкінського скверу.
  Доброзичливі бібліотекарі та веселі клоуни, ролі яких виконували працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей, запропонували дітворі цілу низку літературних розваг, казкових вікторин, рухливих ігор, у яких можна було виграти книжечку, журнал або й солодощі. 

Наталія Попова
Просмотров: 810 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0