Четверг, 28.03.2024, 16:23
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2015 » Февраль » 17

    Доброго дня. Маю педагогічний стаж 3,5 роки, в цьому році отримала диплом «магістра» – (викладач педагогіки, вчитель початкових класів, вчитель англійської мови в основній школі), на нинішній роботі працюю 2 з хвостиком роки (вчителем початкових класів) чи можу я атестуватися позачергово на наступний рік на ІІ категорію? Мене керівництво запевняє, що не можу, так як стаж менше 5 років. Як повинні атестувати вчителя початкових класів, який веде клас і англійську мову? Бажаю взяти англійську у своїх дітей, хоча кажуть, що не можуть дати, так як прийдеться атестувати мене подвійно – як вчителя початкових класів та як вчителя англійської. Додайте, будь ласка, закони, на підставі яких це відбувається. Заздалегідь, дякую.

 

  ... Читать дальше »

Просмотров: 1870 | Добавил: dger | Дата: 17.02.2015

Примусити себе почати активно працювати після вихідних – непросте завдання навіть для дорослих, не говорячи вже про дітей. Будь-який вчитель з власного досвіду знає, що привести дітей до «тями», особливо на перших уроках по понеділках, тобто налаштувати їх на робочий лад, може бути досить складним завданням, тому що діти, зазвичай, хочуть поговорити про те, де вони були, і що вони робили під час вихідних.

     Що привертає увагу мозку?
    Будь-яке навчання починається з інформації, яку людина сприймає за допомогою п’яти органів чуття: зору, слуху, дотику, смаку та нюху. У людини також є й мільйони чутливих нервових закінчень на пов ... Читать дальше »

Просмотров: 673 | Добавил: dger | Дата: 17.02.2015

15 лютого – особлива дата для всіх українців. Щороку, в цей день, ми вшановуємо воїнів-інтернаціоналістів та згадуємо тих, хто не повернувся з війни.  

 

Остання колона радянських військ перетинає афгано-радянський кордон, 15 лютого 1989 року

 

    «Сумлінно виконуючи військову присягу, воїни-інтернаціоналісти проявляли високі людські якості – особисту мужність, професіоналізм, милосердя і гуманізм. Багато з них загинули на чужині, зокрема в Афганістані» – так почав своє звернення до громадян України Президент Петро Порошенко. Також глава держави підкреслив, що Україна першою на пострадянському просторі на знак глибокої поваги до своїх ... Читать дальше »

Просмотров: 648 | Добавил: dger | Дата: 17.02.2015