Пятница, 29.03.2024, 03:01
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2013 » Июнь » 25

   На початку червня Національний еколого-натуралістичний Центр учнівської молоді спільно з комунальним закладом «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради у місті Херсоні проводив Всеукраїнський семінар-тренінг координаторів програми GLOBЕ в Україні. У семінарі брали участь представники 15 областей України та 14 представників Херсонської області.  «Глобальне вивчення та спостереження з метою поліпшення довкілля» (GLOBE) це міжнародна програма, яка об’єднує і підтримує учнів, студентів, викладачів та вчених у спільній роботі по дослідженню оточуючого середовища. Сьогодні у цій міжнародній організації працюють представники із 111 країн-координаторів. Дякуючи їх зусиллям, вже підготовлені більше ніж 54 тисячі вчителів з 24 тисяч шкіл світу. Понад 15 000 000 учнів прийняли участь в програмі. Результати їх роботи придатні для використання в наукових навчально-дослідних проектах. Семінар-тренінг у Херс ... Читать дальше »

Просмотров: 588 | Добавил: dger | Дата: 25.06.2013

   Коли ми говоримо про краєзнавство взагалі, то перш за все уявляємо собі збирання і систематизацію різноманітної інформації про свій край, його видатних особистостей, пам’ятники та місця привабливі для туристів. 

   Бібліотекарі виконали копітку роботу і розробили серію із семи настільних карт-ігор «Мандруємо Херсонщиною». Ці ігри розраховані на дітей різного віку, і кожна з них має свою тематику та оригінальну форму організації ігрового процесу. У комплекті кожної карти-гри є й електронна версія, розрахована на використання комп’ютера. Ці матеріали можуть бути використані і як своєрідні туристичні путівники для юних гостей нашого краю – адже вони презентують найцікавіші об’єкти, природні комплекси та феномени Херсонщини, використовуючи форму інтелектуальної ... Читать дальше »

Просмотров: 882 | Добавил: dger | Дата: 25.06.2013