Пятница, 29.03.2024, 08:09
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2013 » Апрель » 23
   Довгий час роботу психологів в школі, як могли, виконували вчителі. Багатьох з них виручали інтуїція, загальнолюдська мудрість, велике бажання допомогти. Тому учні не залишалися без участі та підтримки. Але в шкільному житті завжди були і будуть певні проблеми та труднощі, які без професійного психолога практично неможливо розв’язати. Тож виникла нагальна необхідність організувати психологічну службу системи освіти України. Сталася це не так давно – лише 22 роки тому.
   Робота працівників соціально-психологічної служби спрямована на сприяння саморозвитку особистості учня,  захист  психічного здоров’я  шляхом  здійснення  психологічної  експертизи  і діагностики, соціально-психологічної корекції, профілактики, соціальної реабілітації, психологічної просвіти всіх учасників навчально-виховного процесу. 
   Практичні психо ... Читать дальше »
Просмотров: 682 | Добавил: dger | Дата: 23.04.2013

   В рамках чотирьохрічного проекту «Веселі козачата» в дитсадку №5 міста Каховки проведено заходи: «Принцеса з дитинства», «Нумо, хлопці!», «Королівство капелюшків». Завершився проект конкурсом у старшій групі «Веселі козачата». 15 козачат з дитсадка взяли участь у 5 конкурсах: «Я – козак», «Підкувати коня», «Найрозумніший», «Рибалки», «Козак – слабкому захисник». Підтримали козачат козачки з старшої дошкільної групи і подарували їм обереги зі своїх віночків та символічні стрічки. Діти гралися у давні козацькі ігри: «Гуси», «Перетягування канату»; брали участь у естафеті «Стрибки в мішках» та вікторині «Козацтво. Запорізька Січ». Веселі козачата подарували гостям танок «Козачок». Переможцем конкурсу «Веселі козачата» став Герман Приходько, а в номінації «Глядацькі симпатії» переможцем визнано Артема Беспалька. Наказний отаман Каховської паланки М. Огданець та скарбничий В. Жулинський привітали козачат, подякували батькам і вихователям за підготовку чудового свята та пригостили всіх запашним короваєм. ... Читать дальше »
Просмотров: 862 | Добавил: dger | Дата: 23.04.2013