Пятница, 03.05.2024, 14:31
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2011 » Март » 31 » Вихователі вчилися вирішувати конфлікти
Вихователі вчилися вирішувати конфлікти
16:45

На базі Освітнього центру Фрідриха Фрьобеля, що діє при факультеті дошкільної та початкової освіти Херсонського державного університету (декан Любов Пєтухова, доктор педагогічних наук, професор), 23 березня пройшов семінар-тренінг для педагогів-дошкільників «Інтеграція сучасних освітніх систем Європи та світу в контексті впровадження педагогічних ідей Ф.Фрьобеля». Участь у заході взяли завідуючи та вихователі-методисти дошкільних навчальних закладів м. Херсона.

Відкриваючи роботу семінару, Любов Пєтухова підкреслила, що діяльність Центру зосереджена на розповсюдженні сучасних освітніх технологій, ознайомлені педагогів-практиків з досягненнями науковців, спрямованих на ранню соціалізацію малечі.

Науковці кафедри дошкільної освіти (зокрема, завідувач Ольга Полєвікова, кандидат педагогічних наук, доцент) ознайомили присутніх з досвідом роботи щодо використання ідей Фрьобеля при організації трудової діяльності малюків у куточках природи; провели тренінги з питань надання населенню додаткових освітніх послуг та вирішення конфліктних ситуацій між вихователями, дітьми та батьками.

Просмотров: 827 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0