Суббота, 18.05.2024, 23:38
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2010 » Ноябрь » 30 » Відбувся семінар
Відбувся семінар
17:57

З  16 по 18 листопада на базі навчальних закладів Херсона пройшов Всеукраїнський науково-практичний семінар «Формування технологічної культури учасників навчально-виховного процесу в системі експериментальної роботи».

Захід проходив під егідою Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, який представляла заступник директора Т.О.Пушкарьова.

Участь у семінарі взяли представники освітян  14 областей нашої країни, загалом 105 осіб.

Приймали учасників семінару педагогічні колективи херсонських загальноосвітніх навчальних закладів №30, 45, 50, навчально-виховних комплексів №51, 56, «Ерудит» та Херсонської чоловічої гімназії. Вони ознайомили гостей з досвідом роботи з питань інтегрованого та особистісно-орієнтованого навчання, освоєння комп’ютерних технологій за програмою Intel.

У  ЗОШ №50 Херсонської міськради освітяни розбиралися з тонкощами роботи за програмою  розвитку дітей «Росток». За цією програмою навчальний заклад працює вже 15 років. Вчителі і батьки задоволені результатами.  Діти випереджають своїх однолітків у розвитку, тож вже у 9 класі учні школи навчаються у профільних класах, тому що програма  спрямована на розвиток самостійної свідомої діяльності дітей. 

Окрім Херсонщини за цією програмою в Україні працюють навчальні заклади у Сумах, Миколаєві та Києві.

Просмотров: 735 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0