Суббота, 04.05.2024, 19:52
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2011 » Февраль » 18 » Школа молодого керівника
Школа молодого керівника
16:11

Останні два роки у професійно-технічних навчальних закладах Херсонської області суттєво змінився керівний склад. На посади директорів училищ та ліцеїв прийшли як досвідчені фахівці, так і талановита молодь. Отож актуальним стало питання її навчання управлінсько-господарчій справі. Уже вдруге управління освіти і науки облдержадміністрації, навчально-методичний центр ПТО в області ініціюють проведення занять «Школи молодого керівника ПТНЗ».

Цього року, крім очільника обласної школи, директора ВПУ №2 Олександра Супруна, до спільної роботи долучилася й директор Херсонського вищого професійного комерційного училища Євгенія Олімська. Саме на базах цих двох навчальних закладів з 7 по 11 лютого і пройшли заняття.

Протягом 5 днів молоді директори вивчали сучасні вимоги до керівника ПТНЗ, психологію управління, організацію методичної, виховної роботи, питання інноваційного розвитку навчального закладу. Вони відвідали і проаналізували уроки виробничого та теоретичного навчання, ознайомилися з матеріально-технічною базою училищ-господарів семінару, взяли участь у різних нарадах, а також вивчили нормативно-правову документацію, з якою працюватимуть у повсякденній роботі.

Наприкінці занять слухачі школи взяли участь у круглому столі спільно із заступником начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Віктором Меренковим, завідуючим сектора ПТНЗ управління Сергієм Шкарупою та директором НМЦ ПТО в Херсонській області Світланою Ткаченко, де обмінялись думками щодо проведення занять «Школи молодого керівника» і перспектив її подальшої роботи.

Сергій Сидоренко

Просмотров: 801 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0