Понедельник, 29.04.2024, 12:31
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2011 » Октябрь » 2 » Шановні освітяни Херсонщини!
Шановні освітяни Херсонщини!
07:58

У перших числах жовтня ми вшановуємо вчителів, вихователів, викладачів, згадуючи все найцікавіше, що трапилося в педагогічному житті.

Зі словами вдячності і любові звертаються до вас ваші вихованці. Адже для них ви стали Учителем – тим, хто мудрістю, душевною щедрістю, глибокими знаннями допоміг пізнати себе, знайти свій шлях, навчив будувати майбутнє. Ваші успіхи відбиваються в їх досягненнях. А ці досягнення – результат великої і продуманої роботи всієї системи освіти.

Дорогі колеги, життя завжди ставить перед нами найвищі вимоги. Сьогодні вчитель повинен не тільки володіти спеціальними знаннями, новітніми засобами та методиками навчання, а й усвідомлювати глибокі зміни в суспільстві. Тепер як ніколи важливо навчити дітей самостійно мислити, приймати рішення і нести відповідальність за свій вибір. Виховання гідного покоління 21-го століття – наша кінцева мета. Це великий труд, який заслуговує великої поваги.

Прийміть найщиріші слова вдячності і подяки за вашу необхідну і сумлінну працю, за мудрість, душевну щедрість, добрі та чуйні серця і вірність вчительському обов’язку. Нехай проростуть зерна, посіяні вами, нехай дозріють довгоочікувані, повновагі плоди!

 

З повагою

Юрій Меренков,

заступник начальника

управління освіти і науки Херсонської ОДА

Просмотров: 766 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0