Суббота, 04.05.2024, 13:49
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2011 » Февраль » 18 » Неоціненний скарб для сучасників
Неоціненний скарб для сучасників
16:14

У Нововознесенській ЗОШ І-ІІІ ступенів Високопільського району пройшло свято-зустріч «Я – українець, і я цим горджуся», на яке був запрошений легендарний комбайнер, Герой України Анатолій Лавриненко.

У класі-музеї прославленого хлібороба, де і проходила зустріч, пригадали віхи його життєвого шляху. З вітальним словом виступили учні початкових класів, лунали душевні пісні. Сільський голова В.Л. Черненко подякувала герою за невтомну працю на хліборобській ниві, а педагогічному і учнівському колективам – за організацію та проведення цікавого заходу, побажала підростаючому поколінню бути гідною зміною найвидатнішим особистостям, чий життєвий шлях є для них взірцем.

На згадку про зустріч шанованому гостю вручили збірку віршів І.Дармостук «Мій світ, в якому я живу», де є і присвячений йому вірш. Але найбільшим сюрпризом для присутніх став подарунок музею школи від самого Анатолія Анатолійовича – книга про Героїв України «Зірки першої величини. Агропромисловий комплекс України».

Книга покликана дати учням життєві орієнтири, прищепити їм любов до хліборобської ниви, повагу до видатних співвітчизників.

Лілія Ганжа,

директор Нововознесенської ЗОШ І – ІІІ ступенів

Просмотров: 800 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0