Пятница, 03.05.2024, 13:00
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2009 » Октябрь » 27 » Микола Рудя нагороджений нагрудним знаком «А.С. Макаренко»
Микола Рудя нагороджений нагрудним знаком «А.С. Макаренко»
09:04

9 жовтня загальноосвітня школа-інтернат ім. Т.Г. Шевченка Херсонської облради урочисто відзначила 50-річний ювілей. Школа-інтернат за рівнем освіти сьогодні може гідно конкурувати з провідними загальноосвітніми закладами області. Тут створено гідні умови для навчання і виховання учнів. Поступово здійснюється перехід на сімейні форми виховання, які нині є домінуючими в державній політиці виховання дітей, позбавлених батьківського піклування. На сьогодні в закладі спільно проживають 16 родин (братів та сестер).

На свято до педагогів завітали голова облдержадміністрації Борис Сіленков, голова обласної ради Володимир Демьохін, представники місцевого самоврядування та громадських організацій, колеги, давні друзі цього навчального закладу.
Сумлінна праця педагогічного колективу була відзначена численними грамотами і подяками Міністерства освіти і науки України, облдержадміністрації, обласної ради, управління освіти і науки облдержадміністрації, освітянської профспілки, а директор школи-інтернату Микола Рудя нагороджений нагрудним знаком «А.С. Макаренко». На святі пролунало чимало теплих слів про роботу педагогів, було й багато подарунків. У вітальному слові голова облдержадміністрації Борис Сіленков відзначив, що інтернат являє собою зразок державної школи майбутнього. Начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валентин Сух підкреслив, що найголовнішим здобутком співпраці зі школою-інтернатом є підпорядкування дій і зусиль влади та педагогів інтересам дитини.
Просмотров: 1135 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0