Среда, 17.04.2024, 01:49
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2014 » Апрель » 8 » Дій як олімпійці!
Дій як олімпійці!
08:58

20 березня у Херсоні стартував новий всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету «Do like Olympians».

Першими у нашій області до участі в цьому проекті долучились учні херсонської школи №15.

Всеукраїнський проект «Do like Olympians» спрямований на привернення уваги дітей до здорового способу життя, до активного заняття спортом та фізичною культурою. Спеціально для цього проекту було знято декілька відеороликів з спортивними розминками, які проводять відомі українські олімпійці: легкоатлети, боксери, гімнасти. Кожній школі, яка долучиться до участі у русі «Do like Olympians» подарують диск із записами цих розминок. Крім того заплановано, що олімпійські уроки фізичної культури у школах проводитимуть молоді спортсмени, які уже мають певні успіхи на міжнародній арені.

Для учнів школи №15 майстри спорту України з вільної боротьби Іван Іздебський та Тетяна Сікновенко провели такий урок. Вони не тільки показали школярам та вчителям фізкультури з інших шкіл, яких запросили на свято, як правильно починати ранкову розминку, а й розповіли про свій шлях до великого спорту. Задоволення від уроку отримали всі. І школярі, які закидали спортсменів різними запитаннями. І майстри спорту, студенти ХДУ, які отримали чудову нагоду попрактикуватись у викладанні фізичної культури.

На згадку про олімпійський урок всі його учасники зробили спільне фото. За умовами проекту фото робляться у стрибку та розміщуються у соціальних мережах, аби усі могли  «поставити лайк» і таким чином підтримати олімпійський рух.

Як розповіли організатори проекту у Херсоні, протягом квітня заплановано проведення подібних уроків ще у 10 школах міста та області. До проекту може долучитись будь-яка школа Херсонщини. Потрібно лише звернутись до Херсонського відділення НОК і заявити про своє бажання приєднатись до великої олімпійської родини.

Луїза Кірсанова

Просмотров: 654 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0