Пятница, 19.04.2024, 12:31
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2013 » Июнь » 06
   1 червня відбувся підсумковий захід нової обласної бібліотечної волонтерської акції «П’ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!», організований Херсонською обласною бібліотекою для дітей.
   Захід проведено у рамках Року дитячої творчості в Україні, з метою реалізації нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» та на відзначення Міжнародного дня захисту дітей.
   Центральна подія свята – фестиваль «KsVolonterFest. Сходинка перша», під час якого відбулись волонтерські «показові виступи». До участі у фестивалі цьогоріч запрошені 5 волонтерських бригад – із Голопристанського, Горностаївського, Каланчацького та Чаплинського районів та із міста Херсон (волонтери бібліотеки-філії №22 для дітей міської централізованої бібліотечної системи). Кожна команда підгот ... Читать дальше »
Просмотров: 807 | Добавил: dger | Дата: 06.06.2013

   22 травня на сцені Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша відбувся фінал І етапу проекту «ПрофіСтарт». На протязі року над цим проектом працювали Департамент освіти і науки, молоді та спорту ХОДА, Херсонський обласний центр зайнятості та Херсонська обласна бібліотека для дітей.
Метою проекту є запобігання молодіжному безробіттю, формування у школярів стійкої мотивації до праці, сприяння професійному самовизначенню, популяризація професій, необхідних для регіонального ринку праці.
   Під час святкової програми учасники проекту та всі бажаючі побачили виступи-презентації «ТОП-5 кращих професій нашого району/міста» та церемонію нагородження переможців. 
   20 команд-учасниць протягом ... Читать дальше »
Просмотров: 626 | Добавил: dger | Дата: 06.06.2013