Пятница, 26.04.2024, 00:13
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2013 » Май » 17
   У час, коли стрімко знецінюються, як раніше здавалося непохитні соціокультурні цінності, що здатне  втримати людину у рамках морально-етичного кодексу? Відповідь на це питання шукають вчителі навчальних закладів Херсонщини.

   На базі Скадовської гімназії за сприяння Херсонської академії неперервної освіти та Національного університету «Острозька академія» відбувся науково-практичний семінар учителів предметів духовно-морального спрямування. 
   На заході були присутні освітяни перев ... Читать дальше »
Просмотров: 950 | Добавил: dger | Дата: 17.05.2013

  З космосу Херсон майже не видно. Така собі маленька цяточка на зелено-голубій кульці, яка обертається навколо зірки на ім’я Сонце. Живуть на території цієї цяточки різні люди, до речі, їх вже й не так і мало, аж 400 тисяч! І кожен, як космос, такий же незрозумілий і невичерпний. 52 роки тому Юрій Гагарін побачив Землю з космосу і здивовано вигукнув: «Яка ж вона маленька!». А ми все рідше дивимося у небо. Нема часу! Хоча ще на початку минулого століття геніальний фізик Альберт Ейнштейн довів, що час - дуже відносне поняття. 

  Космічний титул Херсона (та що там, всієї області!) офіційно затверджено ще у 1993 році, адже губернатором Херсонщини став тоді справжній космонавт і Герой – Віталій Жо ... Читать дальше »
Просмотров: 633 | Добавил: dger | Дата: 17.05.2013

  В Великоолександровском районе вот уже много лет работает уникальный театральный коллектив. Все, кто хоть раз видел его спектакли, не могут забыть эмоциональную, искреннюю игру юных актеров и фантастические костюмы. В репертуаре театра-студии «Болеро» миниатюры, клоунады, спектакли: «Подонки», «Клетка», «Седьмая печать Заратустры», «Прометей». Мы пообщались с основателем и руководителем театра Андреем Богуном на выставке, где отбирались коллективы, которые будут участвовать в ІII Международном туристическом форуме. В середине мая «Болеро» будет удивлять участников престижнейшего форума Херсонщины своим искусством. 



- Расскажит ... Читать дальше »
Просмотров: 590 | Добавил: dger | Дата: 17.05.2013