Пятница, 29.03.2024, 14:31
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2012 » Ноябрь » 06

Навіть наявність дома нового хатнього улюбленця – комп’ютера – не рятує батьків від виникнення сакраментального питання: а що робити з дитиною в позашкільний час? Адже свідомі дорослі розуміють – тривале перебування школяра перед екраном монітора до добра не призводить.

Дівчаток традиційно віддають до музичної школи чи на танці. З хлопцями справа обстоїть дещо складніше. Звісно, спортивних гуртків вистачає. Але ж хочеться, щоб твоя дитина розвивалась всебічно, а не тільки добре засвоювала навчальну програму та вміла хвацько вимахувати руками-ногами. Таким вибагливим батькам стане у пригоді «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді». Тут точно буде розгорнутись юному генію.

... Читать дальше »

Просмотров: 622 | Добавил: dger | Дата: 06.11.2012

1-3 жовтня у Вашингтоні, за глобальної ініціативи «Beyond Access» («Більше ніж доступ») зібралися бібліотекарі з багатьох країн світу, щоб презентувати свої проекти та ознайомитися із світовим досвідом у бібліотечній справі. Українська делегація у складі Лілії Гомельської, заступника міністра культури України, Олени Синюк, заступника голови правління кредитної спілки «Народна довіра» та бібліотекаря Оксани Стремоусової, завідуючої відділом обслуговування читачів-учнів 5-9 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей взяла участь у Міжнародному кемпі бібліотечних новаторів та у Міжнародній конференції «Місцеві ініціативи для глобального розвитку».

Вони презентували проект «ПрофіСтарт: юні обира ... Читать дальше »

Просмотров: 907 | Добавил: dger | Дата: 06.11.2012