Пятница, 26.04.2024, 16:45
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2010 » Декабрь » 20

«Днем гумору, веселощів, маскарадів» була названа благодійна акція «Червоний ніс», проведена у стінах спеціалізованої школи №27 Херсонської міськради.

Свято доброчинності, організоване у рамках декади іноземних мов, що тривало з 22 листопада по 3 грудня, дозволило учням втілити у життя найоригінальніші ідеї.

Неофіційне національне свято Британії, засноване ще 1985 року англійським сценаристом, режисером та актором Річардом Кертісом, захопило педагогічний, учнівський і батьківський колективи своєю нестандартністю та головне – ефективністю. У день «Червоного носу» школярі підготували виставку проектів «Мій вихованець», стали організаторами та учасниками гумористичного дефіле, дарувал ... Читать дальше »

Просмотров: 713 | Добавил: dger | Дата: 20.12.2010

З шести херсонців-учасників І Всеукраїнської краєзнавчої конференції «Мій рідний край, моя земля очима сучасників», п’ятеро стали переможцями і були нагороджені дипломами та цінними подарунками за кращу презентацію.

Вікторія Жмурик – вихованка гуртка «Географи-краєзнавці» ХОЦТКТум, учениця 10 класу Цюрупинської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №4, у секції етнографічного краєзнавства за розкриття теми «Регіональні особливості української народної вишивки» (керівник Т.В. Мав’ян).

Еліза Карієва – вихованка гуртка «Географи-краєзнавці» ХОЦТКТум, учениця 10 класу спеціалізованої ... Читать дальше »

Просмотров: 926 | Добавил: dger | Дата: 20.12.2010