Понедельник, 06.05.2024, 12:36
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2010 » Сентябрь » 21

Цей навчальний рік у Верхньорогачицькому районі розпочали 1220 учнів. 103 з них пішли у перший клас. У семи садочках виховується 261 дитина. Школи повністю забезпечені педагогічними кадрами. З 1 вересня до роботи приступили 7 молодих спеціалістів.

На сьогодні усі навчальні заклади повністю готові до опалювального сезону. З 9-ти шкіл дві мають газове та електричне опалювання, решта обігрівається традиційно, твердим паливом, яке теж є у розпорядженні шкіл та дитсадочків.

У Верхньорогачицькій ЗОШ №1 до початку навчального року відремонтували котел, на що з місцевого бюджету було виділено 21 тисячу гривень. Встановили євро ... Читать дальше »

Просмотров: 836 | Добавил: dger | Дата: 21.09.2010

Одразу у фіналах трьох Всеукраїнських інтелектуальних турнірів відзначились студенти Херсонщини. На базі Промислово-економічного коледжу Національного авіаційного університету (м. Київ) було проведено заключний етап IV Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації. В інтелектуальному турнірі зустрілися представники 24 регіонів. В упорній боротьбі студент Новокаховського приладобудівного технікуму Андрій Біляєв здобув ІІІ місце (викладач Раїса Градинар).

А в Запорізькому комерційному коледжі пройшов заключний етап ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Комп’ютерні технології у б ... Читать дальше »

Просмотров: 877 | Добавил: dger | Дата: 21.09.2010