Четверг, 18.04.2024, 12:47
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2010 » Апрель » 29

Херсонська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 28 квітня провела пленум, на якому розглянула питання стосовно організації і проведення звітно-виборчої конференції.

Визначили дату – 26 травня і місце – Південноукраїнський регіональний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів. Затвердили членів мандатної, редакційної, лічильної комісій та секретаріату конференції. Визначились з кандидатурою на посаду голови обласної організації профспілки. Після нетривалої дискусії пленум вирішив висувати нині діючу Поліну Качалову. Однак члени конференції – а це 75 представників профспілкових освітянських о ... Читать дальше »

Просмотров: 951 | Добавил: dger | Дата: 29.04.2010

Два обласних конкурси фахової майстерності серед учнів ПТНЗ пройшли на Херсонщині. 12–14 квітня Архангельський професійний аграрний ліцей, що у Високопільському районі, приймав учасників змагання з професії тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. У ньому взяли участь вихованці десяти навчальних закладів області: Архангельського, Каховського, Іванівського, Бериславського, Чаплинського професійних аграрних ліцеїв, Цюрупинського професійного ліцею, ПТУ №№6, 22, 23, 26.

Програма конкурсу передбачала виконання завдань з професійно-теоретичної та п ... Читать дальше »

Просмотров: 1055 | Добавил: dger | Дата: 29.04.2010

Учень Новокаховського вищого професійного училища Григорій Шевченко гідно представив Херсонщину на Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії монтажник санітарно-технічних систем та устаткування, що відбувся 19–24 квітня на базі Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту. Серед 17 учасників він виборов третє призове місце. Окрім диплома ІІІ ступеня, Григорій отримав у подарунок професійні інструменти: електродриль та болгарку. Успіх учня поділяє майстер виробничого навчання Віталій Гаркавий, який готував юнака до участі в престижному змаганні.
Просмотров: 772 | Добавил: dger | Дата: 29.04.2010