Четверг, 18.04.2024, 22:57
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

.

Block title

Поиск






Главная » 2009 » Август » 10 » Літній відпочинок школярів
Літній відпочинок школярів
09:47

Влітку 2009 року в Херсоні працюватимуть 58 таборів: 55  пришкільних таборів відпочинку, дитячий оздоровчий центр „Юнга” на базі центру позашкільної роботи, міський табір „Сонечко” з денним перебуванням дітей та „Скіф” з цілодобовим перебуванням дітей, – про це повідомила нам Ніна Кондратьєва, методист відділу з питань виховної роботи управління освіти херсонської міськради.  Пришкільні табори працюватимуть лише перший літній місяць, а «Сонечко» та «Юнга» впродовж всього літа. У таборі «Скіф»  цікаво буде тим, хто полюбляє туристичні походи.

Велика увага приділятиметься оздоровленню дітей пільгових категорій. На це управлінню освіти передбачено 377,64 тис. грн. та 295,00 тис. грн управлінню соціальної політики – це на 25 % більше, ніж минулого року.

В цьому році вперше за кошти міського бюджету закуплено 68 путівок для оздоровлення дітей, які займаються в художніх колективах позашкільних закладів Херсона та є переможцями обласних змагань і конкурсів. Крім цього, відповідно до Закону України  „Про оздоровлення та відпочинок дітей влітку 2009 року”, управлінням освіти Херсонської міської ради замовлено 1343 путівки  за кошти Державного бюджету для оздоровлення дітей, які потребують особливих умов для оздоровлення та відпочинку, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, талановитих та обдарованих.
«Також за кошти міського бюджету, - наголосила Н.Кондратьєва, - передбачається харчування під час відпочинку дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків,  талановитих, обдарованих, а також бездоглядних та безпритульних дітей, дітей працівників агропромислового комплексу і соціальної сфери. Вони відпочиватимуть у  міських таборах „Сонечко”, „Скіф”, дитячому оздоровчому центрі „Юнга” та  таборах з денним перебуванням дітей на базі шкіл».
Просмотров: 1091 | Добавил: dger | Рейтинг: 0.0/0